KIRA YUKIMURA \\ ARDEN CHO

Kira Yukimura, a Teen Wolf sorozatban játszott szerepe szerint egy Kitsune (róka), Scott szerelme a 3. évad B részétől, cserediákként érkezett, így a főhős osztálytársa lett. A 3. évadban tett először megjelenést a sorozatban, majd a 4. évadtól főszereplővé vált.

https://www.facebook.com/TylerEffingPosey?fref=ts    http://web.stagram.com/n/i_love_harveys    http://starity.hu/sztarok/tyler-posey/    http://www.imdb.com/name/nm0692677/   


Születési név: Arden Cho
Becenév: Ar 
Születési idő: 1985. augusztus 16.
Születési hely: Amarillo, Texas, USA 
Foglalkozás: színésznő, modell, zeneszerző
Családi állapot
: hajadon
Partner
: nem publikus
Magasság
: 163 cm
Eredeti hajszín
: sötétbarna
Szemszín
: fekete
Csillagjegy
: Oroszlán


Arden Cho 1985. augusztus 16-án született Amarilloban, Texasban. Gyermekéveit Dallasban töltötte, majd tinédzser korában elköltözött családjával Minnesotába.
2003-ban érettségizett az Apple Valley Senior High Schoolban, négy évvel később, 2007-ben pedig átvette pszichológiai diplomáját, amit az Illinoisi egyetemen szerzett meg.
Szülei többféle dolgot kipróbáltattak vele: tánc és harcművészeti órákra járt, zenét tanult, és sportolt.
 
MODELLKARIER

2004-ben részt vett egy szépségversenyen, ezzel szerzett hírnevet Dél-Koreában. A versenyt követően, hírnevét kihasználva humaritániánusként árvaházakat látogatott, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy segítsenek másokon.
2008-ban a Japán Nike reklámarca volt.
2010-ben az ázsiai, kozmetikai termékekkel foglalkozó Clinique Ardent választotta reklámarcának.
Továbbá modellkedett az Applenek, és látható volt a Nylon, a Vogue, és a Purple Fashion magazinokban is.

FILMES KARRIER

2008-ban kapta meg első szerepét egy rövidfilmben, a My First Crushban. Egy évvel később a Miami Helyszínelők című sorozatban, egy rész erejéig kapott egy szerepet. Ezt követően szintén rövidfilmekben, és sorozatokban kapott kisebb szerepeket, például a Pretty Little Liarsban, ám most lehetősége lesz arra, hogy még ismertebbé váljon, ugyanis szerepet kapott az MTV egyik sikersorozatában, a Teen Wolf – Farkasbőrben című tinidrámában, ahol a harmadik évad második felében fogja alakítani Kirát. Szerepe szerint egy új diák lesz a Beacon Hills-i középiskolában, és számos izgalmat hoz majd a sorozatba.

ZENEI KARRIER

2011. februárjában jelentette meg az iTuneson első dalát, az I’m Just A Girlt. Első dalát saját maga szerezte, komponálta, és énekelte fel. Később több dalt is készített, amik az iTuneson férhetőek hozzá, ám zenei karrierjét most nem végzi teljes erőbedobással a filmezés miatt, de szeretne egy EP-t, vagy egy mini albumot kiadni, amint lehet!

YOUTUBE- SZTÁR
Arden egy nagyon közvetlen lány, ezt a Youtubera gyakran feltöltött videók is bizonyítják. Ezeken a kisfilmeken zenei munkálatait, munkáit, vlogjait mutatja be a rajongóknak 2010 óta. Két év elteltével már 100 ezer feliratkozóval rendelkezett az oldala, amire ő maga sem számított, de rendkívül jól esett neki.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Filmes karrierje miatt folyton ingázik az USA és Ázsia között.
  • Számos reklámban szerepelt már.
  • Kedvenc filmje az A Moment To Remember.
  • Olyan férfit szeretne, aki hisz Istenben, jószívű, okos, vicces, és szereti azt, amit csinál.
  • Nagyon szereti Adele dalait.
  • Egy-egy normális napon 11 óra környékén ébred.
  • A középiskolában nem mert jelentkezni a színkörbe.
  • Ázsiában és Koreában a legismertebb.
  • 2009-ben költözött Los Angelesbe, és elmondása szerint nagyon nehéz volt, mivel senkit nem ismert, és a szülei sem tudták támogatni.
  • Hisz Istenben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése