LIAM DUNBAR \\ DYLAN SPRAYBERRY

Liam Dunbar, a sorozatban játszott szerepe szerint a 4. évadtól csatlakozott a csapathoz, elsősként, - Scott harapása után a vérfarkasok táborát - bétaként, indulatkezelési problémákkal küzdve. Emiatt erejét először nagyon nehezen tudja irányítani, meg kell tanulnia uralni újonnan szerzett képességét.
 
http://www.imdb.com/name/nm3729721/    https://www.facebook.com/pages/Dylan-OBrien/219494811423686?fref=ts    http://instagram.com/dylanobrienisreal#    http://starity.hu/sztarok/dylan-o-brien/eletrajz/    https://twitter.com/tylergposey/
Születési név: Dylan Sprayberry
Születési idő: 1998. július 07.
Születési hely: Houston, Texas, U.S.
Foglalkozás: színész
Családi állapot
: nőtlen
Magasság
: 168 cm
Eredeti hajszín
: barna
Szemszín
: kék
Csillagjegy
: Rák


Dylan Sprayberry 1998. július 7-én született Houstonban, Texasban az Amerikai Egyesült Államokban. Van egy húga, Ellery Sprayberry, aki szintén színésznőként dolgozik. A West University Elementary School-ban tanult Houstonban, míg a családja 2006-ban Los Angelesbe, Californiába nem költözött, ahol magántanuló lett. Itt kezdetben a testvérével dolgozott együtt sorozatokban és filmekben, míg végül saját karrierjét kezdte el beindítani.

KARRIER

9 éves kora óta színészkedik, első szerepét pedig 2007-ben a The Sunday Man rövidfilmben kapta meg, mint Bully. Ezután még ebben az évben láthattuk a Ma-i pa-deo című filmben is, itt a fiatal Steven bőrében. 2008-ban vendégszerepelt az iCarly, a MADtv és a Gyilkos elmék sorozatokban, valamint első nagyobb szerepét is ebben az évben kapta meg, a Focianyu című filmben, mint Sammy, de a Spaced-ben is játszott. 2008 és 2009 között a State of the Union-ban játszott. 2009-ben már sorra kapta a nagyobb szerepeket, olyan filmekben láthattuk, mint a The Honeysting, a Fuss az álmodért, Az Elveszettek földje, a Reconciliation, a Vén csontok és a The Three Gifts. 2010-ben a Bedrooms című filmben Max-et alakította, míg a Seamus and Magellan rövidfilmben Sam-et. 2011-ben a Szellemes kölykök és a Shuffle-ben szerepelt. 2012-ben vendégszerepelt a nagysikerű Glee - Sztárok leszünk!-ben, valamint a Haláli zsaruk sorozatban is. 2013-ban debütált igazán Az Acélember című filmmel, ahol ő alakította a 13 éves Clark Kent-et. 2014-ben megkapta Liam szerepét az MTV nagysikerű sorozatában, a Teen Wolf-ban, ahol egy a negyedik évad egyik főszereplője lesz. Júliusban érkezik legújabb filmje, a Cry of the Butterfly.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Szeret punk/rock-ot hallgatni.
  • Hobbija a rajzolás és a gitározás.
  • Rendszeresen sportol, tehetséges gördeszkás, szörfös és boxos.
  • Kedvenc zenekara a Nirvana.
  • Imádja Los Angelest, de a szíve mindig is hű marad Texas-hoz.
  • Legjobb barátja Mason Dye (Garrett, a bérgyilkos - a sorozat szerint).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése