STILES STILINSKI \\ DYLAN O'BRIEN

Stiles Stilinski, a Teen Wolf sorozatban játszott szerepe szerint a főhős legjobb barátja, valamint a "csapat esze", aki mindig előáll egy új tervvel, ami megoldja a problémát. Apja a helyi seriff, így neki is segít az ügyek felgöngyölítésében. 
 
http://www.imdb.com/name/nm3729721/    https://www.facebook.com/pages/Dylan-OBrien/219494811423686?fref=ts    http://instagram.com/dylanobrienisreal#    http://starity.hu/sztarok/dylan-o-brien/eletrajz/    https://twitter.com/tylergposey/
Születési név: Dylan O'Brien
Születési idő: 1991. augusztus 26.
Születési hely: New York City, New York, USA
Foglalkozás: színész, zenész
Családi állapot
: nőtlen
Partner
: Brittany Robertson
Magasság
: 180 cm
Eredeti hajszín
: barna
Szemszín
: barna
Csillagjegy
: Szűz
Dylan O’Brien 1991. augusztus 26-án született New York Cityben, New York államban az USA-ban. Édesanyja színésznő volt, édesapja operátőr. Van egy lánytestvére, Julian. Springfield Townshipben, New Jerseyben lakott a család, egészen ameddig Hermona Beachre, Kaliforniába nem költöztek. Már 14 éves kora óta szereti a közönséget, kezdetben saját videóit osztotta meg YouTube csatornáján. 2009-ben érettségizett le a Mira Costa gimnáziumból. Miután elérettségizett a syracuse-i egyetemre akart menni, ám inkább a színészetet választotta.

KARRIER
2011-ben kezdődött színész karrierje, amikor is jelentkezett az MTV új sorozatába a Teen Wolf-ba. Eredetileg Scott McCall szerepéért ment el a meghallgatásra, ám amikor elolvasta Stiles szövegét inkább az ő karakterét szerette volna eljátszani. Természetesen megkapta a szerepet, a sorozat pedig 2011. június 5-én el is kezdődött első évadával. Még mielőtt a Teen Wolf elkezdődött a High Road című vígjátékban kapta meg Jimmy szerepét. Az év végén a Charlie Brown: Blockhead’s Revenge rövidfilmben szerepelt Teen Wolfos kollégáival, Tyler Hoechlinnel és Colton Haynesszel. Itt a főszereplőt, Charlie Brownt alakította.

2012-ben a The First Time című romantikus vígjátékban játszotta Dave Hodgmant. A filmben kedvesével Brittany Robertsonnal és Victoria Justice-szal szerepelt együtt. 2013-ban a First Dates with Toby Harris-ben vendégszerepelt Peterként, valamint a New Girl-ben is megfordult Zooey Deschanel oldalán, itt is egy epizódban. A Gyakornokok című filmben Owen Wilson és Vince Vaughn mellett egy Stuart nevű srác bőrébe bújt. Legújabb filmje, Az útvesztő idén szeptemberben lesz látható a mozikban. A film James Dashner bestseller-e alapján készült, Dylan pedig a főszereplőt, Thomast fogja alakítani, a Skinsből ismert Kaya Scodelario mellett. Jelenleg a Teen Wolf negyedik évadát forgatja, ami pedig június 23-án tér vissza a képernyőre.

ÉRDEKESSÉGEK

 • Legjobb barátja Tyler Posey
 • Barátnője a színésznő, Brittany Robertson
 • Ír, olasz, angol és spanyol felmenői vannak
 • Tud dobolni, gitározni és zongorázni is
 • Van egy zenekara, a Slow Kids At Play
 • Kedvence sorozata a Jóbarátok
 • Kedvenc filmje a Never Been Kissed
 • Kedvenc étele a hamburger
 • New York Mets rajongó

1 megjegyzés:

 1. Imádom őt... Ő a második kedvenc színészem... Odavagyok érte *-* <3

  VálaszTörlés