MALIA TATE \\ SHELLEY HENNIG

Malia Tate, a Teen Wolf sorozatban játszott szerepe szerint egy prérifarkas volt, majd vérfarkas (emberként) - Stiles szerelme (a történet szerint egymással vesztették el szüzességüket a 3. évad B felének egy részében); mint később kiderült Peter Hale lánya. A 3. évadtól szerepel a sorozatban.

https://www.facebook.com/TylerEffingPosey?fref=ts    http://web.stagram.com/n/i_love_harveys    http://starity.hu/sztarok/tyler-posey/    http://www.imdb.com/name/nm0692677/   

Születési név: Shelley Catherine Hennig
Születési idő: 1987. január 02.
Születési hely: New Orleans, Louisiana, USA
Foglalkozás: színésznő, modell
Családi állapot
: hajadon
Partner
: nem publikus
Magasság
: 173 cm
Eredeti hajszín
: barna
Szemszín
: barna
Csillagjegy
: Bak
Shelley Catherine Hennig 1987. január 2-án született New Orleans-ban Louisiana-ban. Van két fiútestvére, Glenn Jr és Brad. A Destrehan Középiskolába járt, ahol kitűnő tanuló volt akadémiai szinten. 2003 novemberében megnyerte a Lafayette városában rendezett parádén a Miss Louisiana Teen USA 2004 címet. Így Augusztusban ő képviselte Louisiana államot a Miss Teen USA 2004-es felvonuláson, melyet a kaliforniai Palm Springs-ben rendeztek meg. Ezen az eseményen megnyerte a Miss Teen USA címet, így ő lett az első louisianai lány, aki Ali Landry óta birtokolhatta ezt a megtisztelő címet. A Miss Teen USA nyereményei között szerepelt egy egy  éves modellszerződés a Trump Modellügynökséggel, és egy ösztöndíj a New York-i Dráma és Művészetek konzervatóriumába.

KARRIER
A Miss Teen USA alatt számos televíziós vendégszereplést és nyilvános megjelenést vállalt. Feltűnt többek között az NBC szappanoperájában, a Passions-ben. A címet 2005. augusztus 8-án továbbadta a következő Miss Teen USA-nek. Sajnos a Miss Teen USA címet, beárnyékolta egy szörnyű tragédia. Az egyik bátyját megölték egy ittas vezetési esetben. E tragédia hatására a fiatalkori ivászat elleni szószólójává vált és rengeteget dolgozott együtt a helyi louisianai non-profi szervezettel, a C.A.D.A-vel, hogy társait felvilágosítsa e szerek káros hatásáról. Ezután részt vett az MTV The Reality Show-jában azzal a szándékkal, hogy elindítsa saját showműsorát a After the Crown-t, de kiesett a játék vége előtt. 2008-ban a Miss Teen USA felvonulás házigazdája volt. 2007. április 20-án csatlakozott az Days of our Lives (Életünk napjai) stábjához, ahol Stephanie Johnson karakterét alakította, amit előtte Shayna Rose játszott. 2010-ben jelölték a 37. Daytime Emmy-díjra az Outstanding Younger Actress kategóriában. 2011. január 18-án bejelentette, hogy otthagyja a sorozatot.

2011-ben megkapta a The CW új sorozatában a The Secret Circle-ben Diana Meade szerepét ami nemzetközi ismeretségett hozott számára, azonban 2012-ben a sorozatot törölték kellő nézettség hiányában. 2013-ban kapott újabb munkát a Törvény embere című sorozatban, ám itt csak vendégszerepelt. 2013-ban a Zach Stone is Gonna Be Famous-ben szerepelt Christy Ackermanként. 2014-ben tűnt fel először a nagysikerű Teen Wolf – Farkasbőrben című misztikus sorozatban, ahol Maliat Tate-et alakította. A készítői megerősítették, hogy Shelley a negyedik évadra is visszatér állandó szereplőként a sorozatba. Márciusban a Zsaruvér c. sorozatban alakította Mayát egy részig. Májusban vendégszerepelt a Friends With Better Lives sorozatban Emily szerepében. Idén érkezik még Offline című filmje, 2015-ben pedig a Scout-ban lesz látható.


ÉRDEKESSÉGEK

  • 2 éves kora óta táncol.
  • Testvére 2001-ben ittas vezetésben meghalt.
  • Testvére halála óta tagja az Anti-Drug Activist csoportnak.
  • Jay Kenneth Johnsonnal és Thomas Dekkerrel is összehozta már a média.
  • Los Angelesben lakik ha ideje engedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése