ISAAC LAHEY \\ DANIEL SHARMAN

Isaac Lahey, a Teen Wolf sorozatban játszott szerepe szerint a főhőssel egy osztályba jár, a második évadban láthatjuk először, mint sírásó. Már akkor vérfarkas, Derek falkájában. 

https://www.facebook.com/TylerEffingPosey?fref=ts    http://web.stagram.com/n/i_love_harveys    http://starity.hu/sztarok/tyler-posey/    http://www.imdb.com/name/nm0692677/   
Születési név: Daniel Andrew Sharman
Születési idő: 1986. április 25.
Születési hely: London, Anglia, Egyesült Királyság
Foglalkozás: színész
Családi állapot
: nőtlen
Partner
: nem publikus
Magasság
: 185 cm
Eredeti hajszín
: szőkésbarna
Szemszín
: kék
Csillagjegy: Bika

Daniel Sharman 1986. április 25.-én született az Egyesült Királyság területén, Londonban. Daniel mindig is színészkedni akart, így fiatalkora óta szerepel a TV-ben, különböző sorozatokban és filmekben.

KARRIER
Daniel első szerepét 2003-ban kapta meg, méghozzá egy TV sorozat mellékszereplőjeként, a Judge John Deed-ben, mint Andy Dobbs. Majd  legközelebb 2007-ben tért csak vissza a TV-k képernyőjére, a Starting Over-ben, mint Alex. Rá két évre, 2009-ben, pedig ismét kapott egy sorozat mellékszerepet a Lewis-ban, mint Richard. 2011-ig szünetet tartott, majd a nézők láthatták a The Last Days of Edgar Harding-ban, The Sexy Dark Ages-ban, és a Halhatatlanok nevű filmben is.

Az igazi áttörést is ez évben szerezte, amikoris visszatérőszerepet kapott a The Nine Lives of Chloe King című ABC Family által gyárott sorozatban, mint Zane. 2012-re egy amerikai, MTV-s sorozatban is szerepett kapott, mint Isaac Lahey a Teen Wolfban. A 2. évadban tűnt fel először, és visszatér a 3. évadra is. Majd ez évben szerepel még a The Collection 2. felében, és 2013-ra érkezik a The Beauty of Sharks, amiben Samuel Hamilton karakterét alakítja majd.

MAGÁNÉLET
Fél évig járt kollégájával, Crystal Reeddel, akivel 2013 júniusába szakítottak. További információt nem oszt meg a magánéletéről.

ÉRDEKESSÉGEK
  • Az iskolában mindig Amerikainak mondta magát, mert imádja Amerikát
  • A lány rajongói imádják benne a Brit akcentusát, és szemét
  • Crystal Reedel járt pár hónapig, az Allisont alakító színésznő állítása szerint Daniel gyerekes - ez volt szakításuk oka
  • Nagyon jó barátságot ápol Dylan O'Briennel, Tyler Posey-val
  • Szeret hülyéskedni, táncolni
FILMSZEREPEK 
Év Cím Szerep Jegyzetek
2003 Judge John Deed Andy Dobbs TV series
2007 Starting Over Alexander Dewhurst Television film
2009 Lewis Richard Scott/Shylock TV series
2011 The Last Days of Edgar Harding Harry Feature film
2011 Funny or Die's The Sexy Dark Ages Ulric Short film
2011 The Nine Lives of Chloe King Zane TV series
2011 Immortals Ares Feature film
2012–2014 Teen Wolf Isaac Lahey Recurring
2012 The Collection Basil Feature film
2013 When Calls the Heart Edward Montclair Television film; post-production
2015 The Beauty of Sharks Samuel Hamilton Announced feature film
2014 The Originals Kaleb Season 2
 

1 megjegyzés:

  1. Én csak a Teen Wolf- ból ismerem őt, de ott teljesen megfogott... Szinte beleszerettem :3 csakis sajnálni tudom Crystalt, hogy szakított vele... Én tuti nem tettem volna :) ;) <3

    VálaszTörlés