Infók a negyedik évadról

Stiles és Lydia
A Teen Wolf június 23-ai premierjében a rajongók láthatják majd, ahogy Stiles és Lydia elmennek
egy klubba… még Scottal, Maliával és Kirával egyetemben. Illetve számíthattok rá, hogy az előbb felsoroltak közül egyikük nagyon piszkosan fog táncolni. Még? Az utolsó jelenet az egyik legnagyobb sokkoló függővég lesz a sorozat történetében.

Egyéb
Scott falkájának egyik tagja el fog tűnni a negyedik évadban és csak egy ember lesz képes lenyomozni őt. Ki kapja el? Nos, az az ember még nem is igazán létezik. Az MTV most keresi rá a megfelelő színészt, Dr. Vallack szerepére, aki kitűnő úriember azzal a fantasztikus képességgel, hogy megoldja a rejtélyes eltűnéseket.

Mostanáig sokat hallhattunk Dylan Sprayberry által játszott  Liamről, az egyik új lacrosse játékosról, viszont egy fontos kérdés vele kapcsolatban: mi ő? Nos, ez a harmadik epizódban meg lesz válaszolva – és ez közel sem az óra legvadabb felfedése lesz. Készüljetek fel, el fog állni a lélegzetetek!

A június 23-ai premierben sokszor láthatjuk majd Stilest. Nem csak hogy ismét megkapta a lehetőséget, hogy rossz fiút játsszon, amit egyébként nagyon jól csinál, hanem mert lesznek intenzív pillanatai a két legfontosabb nővel az életében. Még annyit tudunk elmondani, hogy Stiles szerelmi élete a negyedik évadban sem lesz egyszerű.

  • a harmadik évad fináléja óta mindenkinek az jár a fejében, hogy “MI Kate?”. Nos ez a kérdés az első epizódban meg lesz válaszolva.
  • Lydia banshee ereje meg lesz magyarázva, jobban fel lesz fedezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése