Közérdekű közlemény: nyereményjáték

Kedves Teen Wolf rajongók!

Már majdnem egy hónapja megosztottam a Teen Wolf Magyarország Facebook oldalán egy nyereményjáték témájú képet, amin és ami mellett is olvashattok információkat erről. Érdemes mindent elolvasni, hogy tudjátok mi a teendő ahhoz, hogy egy Teen wolf telefontokot nyerjetek!
A mai nap az utolsó, amikor jelentkezhettek!

Amennyiben lájkolod és megosztod ezt a képet 2014. július 30. (éjfélig), akkor a képen látható telefontokok egyikének szerencsés nyertesévé válhatsz!

FONTOS TUDNIVALÓK
1. A JÁTÉKBAN CSAK AKKOR VEHETSZ RÉSZT, HA AZ OLDALT IS LÁJKOLOD!
2. Írd meg kommentben, ha lájkoltad és megosztottad a képet, mert az adatvédelmi beállításaitok miatt nem mindenki nevét mutatja a Facebook a megosztók és lájkolók körében.

* A játék valódi, valóban lesz egy nyertes, (akit saját magam, a nevét kihúzva sorsolok ki) és a nyeremény tényleg ki lesz sorsolva a megadott időpontban. *

Egyéb információk
- A tokok Samsung Galaxy S3/S4, illetve iPhone 4/4s és 5 készülékekhez válaszhatóak.
- A sorsolást követő egy- két hónapon belül jut majd el a szerencsés nyerteshez a tok, mivel a termék külföldről érkezik (az eBay-ről rendelve). Mint tudjátok, ha a termék Kínából érkezik, annak szállítási ideje akár 6 hét is lehet.
- Csak 1 nyertest sorsolok, akitől a neve megosztását követően üzenetben elkérem a címét, ahová majd a nyereményét postázhatom.
- Csak egy tok választható.

 
SORSOLÁS: 2014. 08. 01. (péntek) 20.00

A képre kattintva a Facebook oldalra juthatsz, majd (ha még nem tetted meg), teljesítheted a feltételeket!
https://www.facebook.com/teenwolfhu/photos/a.669887003059965.1073741828.669880089727323/680823428632989/?type=1&theater

Sok szerencsét mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. A képen július 31 van, ide meg 30-at írtál, de azt is írtad, hogy ma az utolsó nap de ma még csak 29. van? Értelmetlen.

    VálaszTörlés
  2. Nos, akkor tisztázom, ha nem érted. :) Igen, azt írtam, de gondolom nem követed a Fb oldalt, mivel ahhoz meg kiírtam egy bejegyzést, hogy több idő kell, hogy felkészüljek a sorsolásra, így megrövidítem. Mert ugye a képen 31-e van írva, azután pedig odaírtam, hogy 30-a éjfélig, vagyis a mai nap az utolsó, mert 30-a éjfél az a mai nap 23:59 után következik. :D Nem tudom mivel érdemeltem ki az általad tanúsított írásbeli "hangnemedet", amivel megfogalmaztad a kommented (naná, hogy névtelenül!) és kb. hülyének titulálsz, mikor közben te nem érted. :)

    VálaszTörlés
  3. "Patrik" eltaláltad nem követem a facebook oldalt mert ez a "blog" is egy nagy másolás.Ha megnézem ezt az oldalt és a http://teenwolfnet.com/ -et látszik, hogy tök ugyan azok a cikkek, még a képeket is onnan lopod, rámegyek a képekre mindjárt visszavezet a az előbb említett linkre.

    VálaszTörlés
  4. "Még mindig névtelen", oké, ezt aláírom, de nem is titok. Meg is van jelölve a forrás a blogon alul, illetve a bal oldalt is a teenwolfnet.com. Tudod, mivel már összesen több, mint 3 napot dolgoztam ezzel az egésszel, amiből csakis a bejegyzések vannak a hivatalos magyar rajongói oldalról, eléggé aggaszt, hogy lesz*rozod a blogot. Illetve, gondolom te is erősen kötődsz a teenwolfnet-hez, hisz egyből megnőtt az utálkozók száma (érdekes!). Nos, én nem érzek lelkiismeret furdalást, amiért a bejegyzések onnan vannak, de minden más saját tartalom. Úgy tudom nincs olyan más magyar rajongói oldal/blog, ami összegyűjtötte a mitológiáról szóló dolgokat, a szereplőket stb. Szóval rengeteg időbe tellett mindent összegyűjteni, és mindig egyre csak frissítem. Nem szórakozásból csináltam, és nagyon nem esik jól, ha azt, amivel sokat dolgoztam, lehúzzák. Mire jó ez? Csak az a bajod, hogy a teenwolfnet.com oldalról van? Az is mellettem szól, hogy a magyar TW rajongói oldalak is mindig megosztják a teenwolfnet tartalmat, én is ugyanezt teszem, csak én blogon, és ugyanúgy ott a forrás, és igen, visszavezetnek a teenwolfnet oldalra a képek is, egyébiránt a bal oldalon található "képek" is.

    VálaszTörlés