Dylan O'Brien: The Maze Runner | Az útvesztő

Dylan O'Brien hamarosan új filmben mutatkozik a mozik kivetítőjén, ugyanis szeptember 18-tól vetítik Az útvesztő c. filmet, amiben Dylan főszerepet kapott. Egyébként úgy volt, hogy majdnem más kapta a szerepet, mert a rendező szerint a haja "túl MTV-s", aztán mégis az övé lett a szerep.

Dylan-nek egyébként már ez a második főszerepe egy filmben, az első a "The First Time" c. filmben volt, amit hazánkban még a mai napig csak feliratosan tekinthetünk meg.
A Teen Wolf sorozatban Stiles néven megismert színész egyébként a nemrég megrendezésre került Young Hollywood Awards díjátadón megnyerte a "feltörekvő színész" kategóriát, így nem lenne nagy meglepetés, ha a jövőben még több filmben kapna főszerepet.

Besorolás: thriller
Bemutató dátuma: 2014. szeptember 18.
Forgalmazó: InterComA történet
Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki.
Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál - és sokan vannak ilyenek - mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók.
Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni.


Hivatalos plakátok

A film James Dashner novelláján alapszik, ha többet meg akartok tudni róla, vagy interneten megvenni, akkor kattintsatok ide, vagy ha egy véleményre vagytok kíváncsiak, akkor ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése