Mire számíthatunk az ötödik évadban?

Új szereplők, új történet, elveszett karakterek? Jeff Davis, a sorozat készítője beszámolt a lehetséges folytatásokról a sikersorozat ötödik évadához!


Ugyan az MTV még javában vetíti egyik legsikeresebb sorozata, a Teen Wolf negyedik évadának legújabb részeit, máris készül a legújabb szezonra, melyet nemrég erősítettek meg a készítők. A széria producere, Jeff Davis elárulta, ugyan a negyedik évad nagy titkokat tartogat még, az ötödik még izgalmasabb lesz. Íme, az a néhány információ, amely az új évad alapja lesz!

Vigyázat, spoiler-veszély!

1. Brett Talbot a sorozat egyik újonca lesz, akit Coy Saintgnue kelt életre. Brettet új lacrosse-játékosként és egyben vérfarkasként ismerhettük meg, aki nem mellesleg a legyilkolt vérfarkas-család egyik tagja is.

2. Ennek az évadnak a középpontjában Scott lesz.

3. Malia édesanyja belekerül az új évadba, miután Peter elkezdte megkeresni a negyedikben. Azonban azt még nem tudni, hogy ki fogja majd a Desert Wolfot alakítani, a szerepre még most is folynak a meghallgatások, valamint felmerül a kérdés, hogy a lány igazi édesanyja lehetséges, hogy Ms. Tate, aki örökbe fogadta?

4. Új karakterként megjelenik még Dr. Vallack is, aki egy különleges úriember egy titokzatos erővel, amivel eltűnt embereket kutat fel. Ezzel együtt Scottnak is segíteni fog megtalálni a falkája egyik tagját, aki a negyedik évad végén fog eltűnni.

5. A főszereplők közül egy valaki nem fog szerepelni az ötödik évadban.

6. A jelenleg futó évad legutolsó, 12 epizódja nagy sokk lesz a rajongók számára, amelyet csak az ötödik évad 1 epizódja fog majd megértetni.

7. Deucalion visszatér a sorozatba állandó, 5. évadbeli szereplőnek.

Azonban nemcsak ezekkel a hírekkel sokkolta Jeff a sorozat rajongóit, hanem az új évadra megerősített karakterekkel is, ám ketten nincs a listára írva: Derek Hale és Lydia Martin. Vajon melyikük nem tér vissza a sorozatba?

1. Stiles Stilinski
2. Scott McCall
3. Malia Tate (Hale)
4. Liam Dunbar
5. Brett Talbot
6. Kira Yukimura

Forrás: Starity.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése