Képek: Comic-Con 2015

Az idei Comic-Con legfontosabb eseménye, hogy bejelentették a Teen Wolf 6. évadát! Ezen kívül megjelent egy egész évados előzetes az 5. évad rejtelmeit mixelve.


Kiderült még néhány érdekes tény a szereplőkről, mint például:

  • Tyler Posey és Dylan O'Brien szoktak pizsama partit tartani, amit persze végigalszanak.
  • Holland Roden egyszer a kocsijához rendelte a pizzát.
  • Cody Christian nem látta az első két évadát a sorozatnak! Ejnye! Habár enyhítő körülmény, hogy a harmadik és negyedik évadot felkészült színész módjára bevágta.
  • Shelley Hennig szeret Malia Tate lenni, mi több, csodálja a karaktert. Azt mondja, hogy a fiatal lányokat inspirálhatja a karakter, vagyis bármelyik lány lehet erős és okos egyszerre. A sorozatbeli Maliánál azért az okos talán kissé erős kifejezés, habár igazán sokat fejlődött az (újra) emberré válása óta!
  • Dylan megint a humoránál volt, és kiderült: ha választhatna egy karaktert, akkor ő egy megszelídíthetetlen Mets rajongó akarna lenni. Mondja ezt egy baseball sapkában ülve. Nos, már meg is kapta a szerepet, a való életben biztos.
  • Tyler Hoechlin, habár nem volt ott, de egy telefonos beszélgetés során kiderült, hogy hiányzik neki Derek karaktere, illetve a teremben levőknek azt mondta "ti vagytok a legjobbak".
  • Dylan Sprayberry szívesen lenne Stilinski Sheriff (Linden Ashby) helyében. Tetszik neki a karaktere, és örülne, ha azt csinálhatná a sorozatban, mint Stiles apja. Egyébként nem azért, de mi a fene ez a sapka (negyedik kép)???
  • Legjobb beszólás, ami szintén a Stiles-t megformáló, persze teljesen kedves, odaadó és jószívű színésztől származik: "Vedd le a kezed a Jeepemről!"

5 megjegyzés:

  1. Hoechlin is volt az idejin? :) Nem is tudtam! :D Ha lesz időm megnézem, de jó hogy kiraktátok/kiraktad :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. "Derek" véletlen került bele, köszi, hogy szóltál... :D :D [Admin]

    VálaszTörlés
  4. Derek=Hoechlin=Tyler Hoechlin! Bocsi, ha rosszul írtam de én mindig így szoktam becézni "Dereket", hogy Hoechlin! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért írtam idézőjelbe, mert rossz lenne, csak mert ugye az a sorozatbeli neve, és nem akartam leírni azt a "hosszú és bonyolult" vezetéknevet, hogy megkülönböztessem a két Tyler-t, így hát egyszerűen ezt írtam... :D [Admin]

      Törlés